Acum este Lun Mai 04, 2015 11:05 am

Defecte barbati femei Fecioara Balanta Scorpion Sagetator

Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Dum Mai 16, 2010 9:26 pm


Va prezentam cateva defecte descoperite la barbati si femei din diferite zodii :

Fecioara - cei sin aceasta zodie, sunt dominati de Mercur ca si Gemenii. Nu se grabeste la luat decizii, este temperat, are un simt critic, nemultumitor, sceptic, vrea mereu sa se perfectioneze. Prefera calmul in locul zgomotului, nu ii place sa aiba concurenti, este ambitios.

Balanta este dominata de Venus, semn de Aer. Are o fire cat se poate de indecisa, nehotarata, shimba spontan decizia, este o persoana naiva si dezinteresata. O femei sau un barbat din Balanta este foarte usor de influientat, devine dependent de ce cred altii. Fire visatoare, egoista si orgolioasa, incerca sa se impuna excat cand nu trebuie.

Scorpion Planetele Marte si Pluto domina aceasta zodie. Scorpionii au un caracter tenace, indraznet, discret, dominator, suspicios, individualist, razbunator si imprevizibil atunci cand te ataca. Detesta sa fie singur si nu ii plac schimbarile bruste. Uneori manifesta sarcasm si doreste sa domine pe altii.

Sagetator - DOminat de Jupiter, ca semn de Foc, este independent, interesat si aventurier, filosof convins, uita de angajamentele pe care le ia, spontan , incapatanat, nesincer fata de ceilalti este o persoana orgolioasa.
Avatar utilizator

 • Site Admin
 • Mesaje:734
 • Membru din: Lun Mai 26, 2008 4:52 pm

 • Înapoi la Discutii pe alte teme   


  • Mesaje apropiate
   Răspunsuri
   Vizualizări
   Ultimul mesaj