Acum este Lun Mai 04, 2015 1:05 pm

Anunturi matrimoniale, caut femeie, caut barbat, casatorie

Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Mie Apr 28, 2010 1:48 pm


Pana in anii 1990 nu existau atat de multe Anunturi [url=http://www.matrimo.ro]Matrimoniale[/url] de genul: caut femeie, caut barbat pentru casatorie. In ultimii 20 de ani, femeile si barbati din Romania au intrat in contact cu spiritul de viata occidental, cu noile instrumente media - siteuri de anunturi [url=http://www.matrimo.ro]Matrimoniale[/url] pe internet, reviste, noi ziare, comunicatii prin telefoane mobile.

Acestea sunnt doar cateva exemple care au facut ca numarul anunturilor matrimoniale, caut femeie, caut barbat pentru casatorie, sa creasca considerabil. Majoritatea dorim sa avem o relatie serioasa, o relatie de dragoste adevarata.

Progresul si schimbarea stilului de viata al romanilor de dupa anii 1990, au adus cu el si dezavantaje: cresterea numarului de divorturi, a infidelitatii in relatiile conjugale, scaderea importantei religiei si a valorilor traditionale, relativizare constiintei de "pacat" atunci cand este vorba de relatii sexuale ocazionale, pornografia este ceva obisnuit, etc. Pe internet, in ziare, multe femei casatorite sau barbati insurati publica gratuit anunturi matrimoniale, "caut femeie", "caut barbat" pentru casatorie.

In realitare insa acestia nu recunosc ca sunt casatoriti si ca sunt de fapt in cautare de relatii intime ocazionale, altfel spus, de aventuri sexuale. Sub pretextul casatoriei sau a unei relatii serioase, multe femei singure ajung mai repede in pat. Pe urma, inteleteg ca totul a fost o minciuna ... dar este prea tarziu.

Fiti asadar cu luare aminte atunci cand cititi anunturi matrimoniale, de genul: caut femeie, caut barbat. Nu fiti creduli (e) si nu dati dovada de naivitate atunci cand mergeti la intalniri cu femei sau barbati ale caror coordonate le-ati gasit in rubrica anunturi [url=http://www.matrimo.ro]Matrimoniale[/url] din ziare sau de pe siteuri web. Relatiile de dragoste cu ajutorul anunturilor [url=http://www.matrimo.ro]Matrimoniale[/url] sunt desigur posibile.

Va recomandam doar sa nu credeti tot ce vi se spune sau vi se cere, de la prima intalnire cu un barbat sau o femeie. Puneti la incercare partenerul sa vedeti daca doreste cu adevarat o relatie serioasa bazate pe sentimente de dragoste, iubire adevarata.
Avatar utilizator

 • Site Admin
 • Mesaje:734
 • Membru din: Lun Mai 26, 2008 4:52 pm

 • iubire ...

  Mesaj » Mie Apr 28, 2010 1:48 pm


  Ai avut vreo experienta placuta sau neplacuta cu un barbat sau cu o femeie pe care ai intalnit-o prin anunturi [url=http://www.matrimo.ro]Matrimoniale[/url] ? Inscrie-te pe acest site www.casatorie.ro apoi scrie aici in comentariu, povestea ta.
  Avatar utilizator

 • Site Admin
 • Mesaje:734
 • Membru din: Lun Mai 26, 2008 4:52 pm


 • Înapoi la Discutii pe alte teme   


  • Mesaje apropiate
   Răspunsuri
   Vizualizări
   Ultimul mesaj